Değerli Paydaşlarımız,

Okulumuzun yeni logosu ek'tedir.

Burdur Özel Eğitim Anaokulu
1 müdür
1 müdür yardımcısı
6 okul öncesi 6 özel eğitim öğretmeni
1 işkur personeli
2 servis görevlisi

6 sınıf 26 öğrenci ile eğitim öğretime devam ediyor.
Öğrencilerimizin tamamı taşımalı eğitim kapsamındadır. Sabah 09.00 öğlen 14.00 arasında eğitim öğretim yapılmaktadır.

Değerli öğretmenlerimiz,

Nöbetçi olduğunuz günlerde lavaboları sık sık kontrol etmeniz eksiklikleri görevlilere bildirmeniz önemle rica olunur.

Değerli Velilerimiz,

Taşımalı yemek Ekim Ayı Listesi ek'dedir.

Değerli Velilerimiz,

Öğrencilerimiz taşımalı kapsamında  hergün düzenli taşınmaktadır. Öğretmenlerimiz onları servisten alıp yine servise kadar eşlik etmektedirler.

Öğle saatlerinde taşımalı kapsamında yemekleri   ikram edilmektedir. Öğretmenlerimiz öğrencilere bu konularda destek ve yardımcı olmaktadırlar.

Sizden ricamız sadece sabah servise ulaştırmanız ,çıkışta da sadece servisten almanız olacaktır. Desteğiniz için çok teşekkür ederiz.

Değerli Öğretmen Arkadaşlarımız,

Öğretmenevinde  öğretmenlerimize %50 indirim tanınacaktır.Sayın Bakanımıza indirimli konaklama için ayrıca  teşekkür ederiz.

Değerli Öğretmen Arkadaşlarımız,

Uzman Öğretmenlik Eğitimleri 19 Eylül 2022 saat 23.59 a kadar uzatılmıştır. Tamanlamayan öğretmenlerimize önemle  duyurulur.

Eyl

2020-2021 Eğitim-Öğretim yılında e-twining projesi kapsamında okulumuz okul öncesi öğretmeni Fatma Yücel 'in ortağı olduğu ''Merhaba İlkbahar '' isimli proje ile hem öğretmenimiz hemde okulumuz Ulusal Kalite Etiketi almıştır.

Okulumuzda pandemi şartlarında öğretmenimiz tarafından uygulanan projede emeği geçen Değerli öğretmenimize ,velilerimize ve öğrencilerimize çok teşekkür ederiz.

Bizlere her zaman destek olan değerli okul müdürümüz Özlem Karpuz 'a ve müdür yardımcımız Ali Candan 'a ayrıca teşekkür ederiz.

Değerli öğretmenlerimiz,

Değerli Velilerimiz,

Burdur Özel Eğitim Anaokulu Müdür Yardımcısı Mehmet Candan 12 Eylül 2022 Pazartesi günü göreve başlamıştır.Hayırlı olsun.

Eyl

İlimize ait, "2022-2023 Eğitim Öğretim Yılı Çalışma Takvimi" yayınlanmıştır. 2022-2023 Eğitim Öğretim Yılı Çalışma Takvimi'ne ulaşmak için

Tıklayınız.

Değerli Velilerimiz,

Yeni eğitim öğretim dönemi kayıtlarımız için hafta içi her gün saat 10.30-15.30 arasında okulumuza başvurabilirsiniz.

Nis

Burdur Özel Eğitim Anaokulu özel eğitim öğretmeni Bilgetürk YILDIRIM tarafından uygulanan Anne Eli Değmiş Etkinlikler projemiz çerçevesinde "Öğrencilerimiz Buluşuyor, Çalışmalarını Paylaşıyor" Zoom toplantısı 28.04. 2022 tarihinde saat 20:45'te gerçekleştirilecektir.

Merhaba İlkbahar e Twinning projesi Kapanış Webinarı

FATMA YÜCEL

Değerli Paydaşlarımız,

Okulumuz Okul Öncesi Öğretmeni Fatma YÜCEL 'in ortağı olduğu "Merhaba İlkbahar" e Twinning projesi kapanış webinarına SİHİRBAZ BURAK PARLI konuğumuz olacaktır. Tüm öğrenci ve öğretmenlerimizin katılması önemle rica olunur.Etkinlik  için şifre ve id okul sosyal grubunda gün içersinde paylaşılacaktır.

Nis

Okulumuz eTwinning School etiketi alma yolunda ilerlemektedir.Emeği geçen  öğretmenimiz Fatma  Yucel e çalışmaları icin teşekkür ederiz.