Haz

20 Haziran  2023 Salı günü saat 11.30 da Okulumuz öğretmenleri ve okul idaresi hep birlikte okulumuzda  kahvaltı ve buluşma etkinliği yapıldı. Daha sonra öğretmenlerimiz sınıflarını düzenleyerek,ihtiyaç tesbiti yaptılar. Çok teşekkür ederiz.

Haz

Okulumuz Özel Eğitim Öğretmeni Bilgetürk YILDIRIM "Besinlerin Gücünü Sen De Farket" E Twinning projesinde, okulumuz Okul Öncesi Öğretmeni Fatma YÜCEL ise "2 Devlet 1 Millet Geleceyimiz Çiçeklenecek" E Twinning projesinde Avrupa Kalite Etiketi almışlardır. Kendilerine özverili çalışmaları için çok  teşekkür ederiz.

14 Haziran 2023 saat 15.30 da Muhtarın yeri Kamuran da tüm kadro yemekte biraraya gelerek , henüz 3 yaşında olan okulumuzun başarılarını değerlendirdik.

Emeği geçen tüm öğretmen arkadaşlarımıza ve değerli Okul müdürümüz Özlem Karpuz 'a ,müdür yardımcımız Mehmet Candan 'a herşey için çok teşekkür ederiz.

Haz

7 Haziran 2023 saat 14.30 da Tüm Okul olarak ; okul müdür yardımcımız Mehmet Candan ın ikiz kız bebeklerini hayırlı olsun ziyareti yaptık. Allah cümleten  hayırlı evlatlar nasip etsin.

Haz

Okulumuz   Okul Öncesi Öğretmeni Fatma YÜCEL ise "2 Devlet 1 Millet Geleceyimiz Çiçeklenecek" E Twinning projesinde Avrupa Kalite Etiketi almışlardır. Kendilerine özverili çalışmaları için çok teşekkür ederiz.

Belge için TIKLAYINIZ.

Haz

Okulumuz Burdur Özel Eğitim Anaokulunda 2022-2023 Eğitim Öğretim yılı sona erdi. Mezun olan öğrencilerimize eğitim öğretim hayatlarında başarılar dileriz. Önümüzdeki yıl bizimle devam edecek olan öğrencilerimize iyi tatiller diler, başta okul müdürümüz Özlem Karpuz olmak üzere okulumuz öğretmenlerine ve değerli velilerimize eğitim öğretim sürecindeki katkılarından dolayı teşekkür ederiz.

Haz

Okulumuz Özel Eğitim Öğretmeni Bilgetürk YILDIRIM "Besinlerin Gücünü Sen De Farket" E Twinning projesinde  Avrupa Kalite Etiketi almışlardır. Değerli öğretmenimize özverili çalışmaları için çok teşekkür ederiz.

Belge için TIKLAYINIZ.

Gölge Sanat Etkinliği
Okulumuz Burdur Özel Eğitim Anaokulu Minik Kalpler sınıfında öğretmenleri Gülçin Aydın ve Gaye Tecik rehberliğinde 9 Haziran Cuma günü sanat etkinliği yapılmıştır.
Bu etkinlik ile çocukların gölgelerle ilgili bilgi edinmesi ve farklılıklar hakkında dikkatlerini geliştirmek hedeflenmiştir.

Kodlama Etkinliği
Okulumuz Burdur Özel Eğitim Anaokulu Afacanlar sınıfından Emir O., H.Yakup Ç. ve Aliyar L. Öğretmenleri S.DAL ve G. ACAR ile 8 Haziran  2023 Perşembe günü kodlama etkinligi yapmışlardır. Bu etkinlik ile öğrencilerimizin analitik düşünme becerilerinin, dikkat ve konsantrasyonun ve üç boyutlu düşünme becerilerinin geliştirilmesi amaçlanmıştır.Bu güzel etkinlik için öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Yırtma Yapıştırma Etkinliği-
Okulumuz Burdur Özel Eğitim Anaokulu Yıldızlar sınıfı Öğrencilerimiz ,  öğretmenleri rehberliğinde 04.06.2023 saat 10:00 de çocukların siyah  renk  kavramının desteklenmesi , el göz koordinasyonun ve küçük kas gelişiminin sağlanması  amacıyla yırtma yapıştırma  etkinliği yapıldı. Bu güzel  etkinlik için öğretmenlerimize  teşekkür ederiz.

Şekil Eşleştirme Etkinliği
Okulumuz Burdur Özel Eğitim Anaokulu Afacanlar sınıfından Emir O., H.Yakup Ç. ve Aliyar L. Öğretmenleri S.DAL ve G. ACAR ile 5 Haziran  2023 Pazartesi günü eşleştirme etkinligi yapmışlardır. Bu etkinlik ile öğrencilerimizin geometrik şekilleri tanimasi, dikkat ve konsantrasyonun geliştirilmesi, birebir eşleştirme yapması amaçlanmıştır.Bu güzel etkinlik için öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Kurbağa Etkinliği
Etkinliği Okulumuz Burdur Özel Eğitim Anaokulu Gökkuşağı Sınıfı öğrencileri 1.06.2023 tarihinde  öğretmenleri Tuğçe Erparun ve Selin Cabiroğlu rehberliğinde  Kurbağa isimli etkinliği yapılmıştır. Bu etkinlikle çocukların ince motor becerilerini geliştirmek, dikkatlerini güçlendirmek, el göz koordinasyonunu geliştirmek amaçlanmıştır.

Uçan Balon Etkinliği
Etkinliği Okulumuz Burdur Özel Eğitim Anaokulu Gökkuşağı Sınıfı öğrencileri 30.05.2023 tarihinde  öğretmenleri Tuğçe Erparun ve Selin Cabiroğlu rehberliğinde  Uçan Balon isimli etkinliği yapılmıştır. Bu etkinlikle çocukların el göz koordinasyonu, el becerilerinin geliştirilmesi, el ve parmak kaslarını geliştirilmesi amaçlanmıştır.

Sanat Etkinliği
Okulumuz Burdur Özel Eğitim Anaokulu Minik Kalpler sınıfında öğretmenleri Gülçin Aydın ve Gaye Tecik rehberliğinde 31 Mayıs Çarşamba günü sanat etkinliği yapılmıştır.
Bu etkinlik ile çocukların yaratıcılıklarını ve küçük kas gelişimlerini desteklemek hedeflenmiştir.

Kodlama Etkinliği
Okulumuz Burdur Özel Eğitim Anaokulu Afacanlar sınıfından Emir O., H.Yakup Ç. ve Aliyar L. Öğretmenleri S.DAL ve G. ACAR ile 1 Haziran  2023 Perşembe günü kodlama etkinligi yapmışlardır. Bu etkinlik ile öğrencilerimizin analitik düşünme becerilerinin, yön algısının, dikkat ve konsantrasyonun geliştirilmesi amaçlanmıştır. Bu güzel etkinlik için öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Renk ve Sayı Eşleştirme Etkinliği

Okulumuz Burdur Özel Eğitim Anaokulu Afacanlar sınıfından Emir O., H.Yakup Ç. ve Aliyar L. Öğretmenleri S.DAL ve G. ACAR ile 1 Haziran 2023 Perşembe günü renk ve sayı eşleştirme etkinliği yaptılar. Bu  etkinlik ile öğrencilerimizin küçük kas becerilerinin gelişmesi, el göz koordinasyonunun sağlanması, dikkat geliştirme ve belirtilen sayı adeti kadar nesne yerleştirme  amaçlanmıştır.Bu güzel etkinlik için öğretmenlerimize teşekkür ederiz.