"BESİNLERİN GÜCÜNÜ SEN DE FARKET " e Twinning projesi

Okulumuz özel eğitim öğretmeni tarafından "BESİNLERİN GÜCÜNÜ SEN DE FARKET " e Twinning projesi uygulanmaya başlamıştır.

Çocukların zihinsel ve fiziksel olarak hızla büyüyüp geliştiği okul öncesi dönemde müfredattaki kazanımlara uygun olarak çocuklarımızı basit tüm gelişim yönlerini destekleyici etkinlikler yapılacaktır. Bu projede çocukların birden fazla duyu organına hitap edilmesi düşünülmektedir. Özellikle yeme ve beslenme sorunları yaşayan öğrencilerimiz için aktiviteler düşünülerek doğru beslenme adımlarının keşfedilmesi sağlanmak istenmektedir. Projemiz çocukların her gün gördükleri besinleri tanıma ve vücutları için gerekli olan vitaminleri sağlama açısından besinlerin rollerini göstermeyi amaçlamaktadır. Yapılacak olan etkinlikler sayesinde çocukların dil gelişimi ,bilişsel gelişimi, sosyal-duygusal gelişimi ve psiko-motor gelişimleri ve özbakım becerileri desteklenecektir. Aile katılım etkinliklerine yer verilerek ailenin de eğitim sürecinin bir parçası olması sağlanacaktır.

Projemiz 4-6 yaş grubu öğrencileri kapsamaktadır.

28-03-2022

Yayın: 28.03.2022 - Güncelleme: 28.03.2022 12:51 - Görüntülenme: 103